Română | English

INTERNSHIP-URI ȘI STAGII DE PRACTICĂ

INTERNSHIP-URI ȘI STAGII DE PRACTICĂ

ELVA GROUP oferă studenților posibilitatea de a face internship-uri și stagii de practică, domeniile propuse fiind următoarele: 
1. Departamentul de analiză economică unde studenții vor fi familiarizați cu situațiile financiar contabile ale unui profesionist, va fi învățat să analizeze indicatori de rentabilitate și să identifice factori de risc. 
2. Departamentul juridic, unde studenții vor lucra împreună cu un avocat și vor fi învățați șă redacteze acțiuni, cereri și vor participa la procese. 
3. Departamentul de restructurare, unde studenții vor lucra alături de un practician în insolvență pentru a se familiariza cu procedurile de reorganizare ale societăților în insolvență. 
Durata stagiului va fi de o lună de zile iar la finalul acestuia studentului i se va elibera un document prin care se certifică efectuarea stagiului, cu descrierea responsabilităților asumate. 
Candidații sunt rugațî să trimită CV-urile la adresa de e-mail office@elvagroup.rocitește mai mult

POSTURI DISPONIBILE

POSTURI DISPONIBILE

ELVA GROUP este in continua cautare de oameni valorosi, care doresc sa lucreze intr-un mediu profesional provocator. Astfel, se dorește mărirea echipei de profesioniști prin angajarea de :
                      - Avocați- specializați în procedura insolvenței
                    
                      - Expert contabil  


Persoanele interesate vor transmite o cerere pe adresa de e-mail: office@elvagroup.ro           citește mai mult

CENTRUL DE CONSULTANȚĂ ISOP
Comunicate
O NOUA REUȘITĂ

Am finalizat o procedură de reorganizare judiciară dificilă, complexă dar care s-a dovedit un real succes.Pe baza Planului de reorganizare propus de ELVA, după șase ani de insolvență, marele producator de mobila STAER INTERNAȚIONAL SA  a fost reinserat în circuitul economic firesc.
PLANUL DE REORGANIZARE AL SOCIETĂȚII ICPE ELECTROCOND TECHNOLOGIES S.A A FOST CONFIRMAT!

  O nouă societate din portofoliul nostru primește șansa salvării. Planul de reorganizare propus de ICPE ELECTROCOND TECHNOLOGIES SA, Plan întocmit în colaborare cu echipa de specialiști din cadrul companiei noastre, a fost confirmat de judecătorul sindic.      
CLINICA LIL MED reintră de astăzi în circuitul economic

Cu multă satisfacție și multă bucurie anunțăm că pentru Clinica LIL MED - reorganizarea s-a dovedit un succes, societatea reintrând de astăzi în circuitul economic prin închiderea procedurii de reorganizare
[ vezi toate comunicatele ...]

Isop Group SPRL


Adresa: Bucureşti, Str. Stefan Negulescu, nr.34, ap.1
Sector 1, cod poștal 011654