Română | English

Despre ISOP


„Cei care au privilegiul de a ști au datoria de a acționa”
Albert Einstein


  Zeci de ore se pierd în trafic alergând între instituţii si consultanţi din diverse domenii, stresul e cuvântul de ordine…..viaţa se consumă în timp alert.


 Centrul de consultanţă ISOP s-a constituit din dorinţa de a răspunde prompt, eficient, şi la tarife rezonabile, nevoii de servicii multiple pentru întreprinderi mici și mijlocii și pentru persoane fizice.


 Experiența celor 20 de ani de practică în domeniul insolvenței realizată sub brand-ul ELVA GROUP, cu rezultate notabile în reorganizarea și salvarea unor mari companii, ne recomandă ca și profesioniști capabili să consiliem antreprenorii în toate etapele ciclului de viață al unei întreprinderi, respectiv: crearea, dezvoltarea propriu-zisă a unei afaceri, consolidarea pe piața aferentă, expansiunea, maturitatea dar și declinul, retragerea din viața economică sau închiderea.


De ce sunt importante serviciile noastre? 


Centrul reunește experți din domenii profesionale diverse, atenti selecţionaţi care vor conlucra pentru a dezvolta afacerea pe baze solide, pentru a găsi cele mai bune soluții adaptate specificului fiecărei companii, încrezători că lucrurile se pot rezolva cu calm, încredere şi perseverență. 


Cum vom ajuta clienții noștri? 


Antreprenorii vor câștiga timp și siguranța afacerii.


Puterea schimbării stă ÎN NOI.

CENTRUL DE CONSULTANȚĂ ISOP
Comunicate
STAER INTERNAȚIONAL S.A. - O REORGANIZARE DE SUCCES

Prin raportare la evoluția cifrei de afaceri de la 8,3 mil euro la 31.12.2012, 9,9 mil euro la 31.12.2013 și 4,6 mil euro în prima jumătate a anului 2014, la numărul de salariați de peste 240, în creștere, la respectarea în totalitate a graficului de plăți către creditori, se conturează toate premisele pentru reușita Planului de reorganizare, o dovadă că insolvabilitatea este o stare temporară, depășirea acesteia fiind condiționată de acceptarea situației și implementarea rapidă a unor măsuri de reorganizare.
CLINICA LIL MED reintră de astăzi în circuitul economic

Cu multă satisfacție și multă bucurie anunțăm că pentru Clinica LIL MED - reorganizarea s-a dovedit un succes, societatea reintrând de astăzi în circuitul economic prin închiderea procedurii de reorganizare
CLINICA ” LIL MED” REUȘITĂ PRIN PROFESIONALISM

După 12 ani de muncă și dăruire, fondatorii CLINICII LIL MED au acceptat cu mare greutate statutul de ” societate in insolvență”. Astăzi, aproape de finalul primului an de reorganizare, vorbim de o afacere puternică, bazată pe un management riguros, al cărei succes a fost garantat de încrederea și devotamentul echipei de specialiști care și-au adus aportul la reconstruirea CLINICII LIL MED. Prin diversificarea serviciilor medicale și beneficiind de asistența celor mai buni medici, clinica are toate atuurile să ducă la final Planul de reorganizare.
[ vezi toate comunicatele ...]

Isop Group SPRL


Adresa: Bucureşti, Str. Stefan Negulescu, nr.34, ap.1
Sector 1, cod poștal 011654