ISOP Logo

Proprietatea imobiliară „Imobil sediu teren si constructii C1, C2 situat in Str. General Constantin Budișteanu nr.11bis, sector 1, București”

Firma: PSV COMPANY SA
Stare societate: Faliment
Județ: Bucuresti
Adresa: G-ral Budișteanu, nr. 11 bis, sector 1 București
Reg. com: J40/694/2002
CUI:
Număr dosar: 7807/3/2009
Instanța: TRIBUNALUL BUCUREȘTI
Data deschiderii procedurii: 25-03-2009
Administrator special: BERTALAN EMIL

PSV Company SA, în faliment, cu sediul in Bucuresti, Gral Ctin Budisteanu, nr. 11 bis, sector 1, ofera spre vanzare, bunul imobil ”sediu teren si constructii C1, C2 situat in Str. General Constantin Budișteanu nr.11bis, sector 1, București” patrimoniul PSV COMPANY SA.

DESCRIERE PROPRIETATE

Imobilul se afla in zona centrala a capitalei, in apropiere de Calea Victoriei, pe strada Gen.C-tin Budisteanu, si are urmatoarele vecinatati:

La nord – gard din beton si limita constructie cu bloc nr.5 din Calea Grivitei apartinand SCRELAD SA

La est – limita constructie cu imobil proprietatea Consiliului Local Mun.Bucuresti

La sud - gard din beton si limita constructie cu Institutul national de Cercetare-Dezvoltare pentru Protectia Mediului

La vest – deschidere la str.Gen.C-tin Budisteanu cca 25m

Constructiile sunt amenajate ca sediu si spatii de birouri. Curtea libera este amenajata cu o zona de spatii verzi la strada, alei de circulatie cu dale de beton care permit accesul din strada pietonal sau auto spre curtea interioara care dispune de o zona in care se poate face parcarea auto. Terenul masoara 1672mp.

Imobilul corp C1 plus teren aferent este monument istoric conform LMI Bucuresti 2005 Cod nr.B-II-m-B-18241, constructia datand de la sf. sec.XIX. Imobilul corp C1 are regim de inaltime S+P+1E, pe structura cu pereti din zidarie de caramida, cu elemente ornamentale arhitecturale la fatada si partial la interior, pe fundatii de beton si plansee intermediare de beton armat, invelitoare din tabla.

Imobilul corp C2 are regim de inaltime S+P+2E, pe structura cu pereti din zidarie de caramida, pe fundatii de beton si plansee intermediare de beton armat, invelitoare din tabla. Conform relevee corpul este prevazut cu o camera la demisol de 16,90mp, care nu este mentionat in extrasul CF

 Constructiile se afla in stare buna tehnica cu finisaje medii-superioare. Finisajele interioare sunt specifice destinatiei de birouri: pardoseli variate in placi ceramice, piatra sau parchet din lemn stejar, tamplarie exterioara cu geamuri termopan in rame pvc sau lemn, tamplarie interioara din lemn, tavane simple sau false din gips carton cu iluminat artificial variat. Scari interioare din beton placate in gresie sau lemn. Baile sunt echipate cu obiecte sanitare ceramice, gresie si faianta la pereti. Incalzirea interioara se face cu centrala termica pe gaz si radiatoare de otel. Alte dotari: sistem de supraveghere pe senzori.

Solicitările de informații suplimentare/mai multe detalii despre activ, propus spre vânzare  conform Regulamentului de vânzare disponibil la cerere, le puteți adresa la următoarele date de contact: tel. 0372377800 sau 0212309311 sau pe e-mail mirelapopescu@kpmg.ro și office@elvagroup.ro.

 



Galerie foto