ISOP Logo

Despre noi

Centrul de consultanţă ISOP s-a constituit din nevoia, din ce în ce mai puternic resimțită, a constituirii unui centru de excelență în conducerea afacerilor și din dorinţa de a veni în sprijinul întreprinzătorilor pentru crearea și dezvoltarea afacerilor românești.

Singura sursă a cunoașterii este experiența -  Cei peste 25 de ani de practică încununată de succes în domeniul insolvenței, cu rezultate absolut notabile în reorganizarea și salvarea unor mari companii, ne recomandă cu tărie ca și profesioniști capabili să consiliem antreprenorii în toate etapele ciclului de viață al unei întreprinderi: crearea, dezvoltarea propriu-zisă a unei afaceri, consolidarea pe piața aferentă, expansiunea, maturitatea dar și declinul, retragerea din viața economică sau închiderea.

De ce sunt importante serviciile noastre?

Centrul reunește avocați, auditori, experți din domenii profesionale diverse, atenți selecţionaţi care își pun laolaltă resursele și experiența pentru a transforma afacerile clienților săi în structuri puternice, competitive, capabile să furnizeze plusvaloare în domeniile lor de activitate.

Ne recomandă succese notabile în reorganizarea și salvarea unor mari companii: STAER INTERNAȚIONAL S.A., AVIAȚIA UTILITARĂ S.A., CLINICA LIL MED, ICPE ELECTROCOND TECHNOLOGIES S.A.

Cum vom ajuta clienții noștri?

Antreprenorii vor câștiga TIMP și SIGURANȚA AFACERII.

Vom dezvolta parteneriate durabile bazate pe încredere, competență si loialitate.

Vom încuraja și facilita dialogul între Clienții noștri pentru ca, la rândul lor să-și împărtășească experiențele și chiar să dezvolte proiecte comune, constituindu-ne astfel într-o pepinieră de noi afaceri.

Împreună vom dezvolta un mediu de afaceri bazat pe încredere, siguranță, onestitate.

Puterea schimbării stă ÎN NOI.ECHIPA